Link

Optredens en de zomer in!
mei 2016

Hoi allemaal! De komende weken zijn we kris kras door het land te vinden. Vrijdag 20 mei in Enschede in de Tor (aangevuld bericht: recensie!) en zaterdag 27 mei in Jazzclub Hillegom met een speciale gast: Leo Janssen op saxen. Ook gaan we op 5 juni buitenspelen in de Leidse Theetuin. Kom vooral langs, vinden we leuk!

Zosja

Dankzij de cd release ‘Around the Sun’ uitzonderlijk zachte winter
februari 2016

Welkom terug op onze site! Bovenstaande is misschien een beetje een gewaagde krantenkop maar toch: we blijven graag benadrukken hoe trots we zijn op onze plaat! We zijn inmiddels ook alweer in een nieuw traject gesprongen van repeteren en nieuwe stukken schrijven. Ook zijn we van plan om een nieuwe videoclip te maken. In dat kader, hebben jullie de recent verschenen live versie van ‘King Without A Crown‘ al gezien? We zien jullie graag snel bij een van onze shows!

Groetjes,

Zosja

Check het album ‘Around the Sun’ 

Klik hier voor: Spotify
Klik hier voor: iTunes

 

ZOSJA

Zosja brengt een verfrissend en swingend nieuw geluid in de Nederlandse Jazz wereld. Met als inzet de unieke stem van frontvrouw Zosja El Rhazi en een krachtige, stuwende ritme sectie weet deze groep bruggen te slaan tussen swing, fusion, latin en pop.

FILOSOFIE

Dit is geen typisch ‘zangeres met begeleiding’ -bandje. Bij Zosja is elk bandlid een gelijkwaardig en essentieel onderdeel van het geheel. Een uniek geheel, waarin iedereen van rol wisselt en geniet van elkaars spel.

SOUND

Melodie, Groove en Virtuositeit staan centraal in de sound die band organisch creëert. Zo ontstaan gevarieerde arrangementen van bestaande nummers, maar ook eigen werk. Van mystieke Arabische klanken tot stuiterende en opzwepende grooves; liefhebbers van zowel de gevoelige als de meer moderne kant van Jazz zullen aan hun trekken komen.

 

Zosja by Mark Koolen